18 Sep 2016

Rambut berkelemumur teruk di Kulit Kepala

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua! Pelbagai syampu rambut dah bertukar. Dari yang beli di pasaraya sampai la yang semulajadi, semua tak jalan. Bila pakai baju putih, penuh kat baju dengan snow-snow kelemumur turun jatuh ke bahu. Kadang-kadang
17 Sep 2016

Gatal di Muka hilang selepas sejam ambil Vitamin C

Assalammualaikum dan Salam sejahtera semua! Bangun pagi tadi muka tiba-tiba jadi Gatal. Ini mesti tersilap makan semalam. Lepas solat Subuh, aju terus buka peti sejuk, ambil Vitamin C shaklee dan telan 2 biji. Lepas sejam, gatal-gatal semua
17 Sep 2016

10 Tahun alami Gastrik sembuh dengan ESP

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! Testimoni Pelanggan 10 TAHUN GASTRIK sister nie menanggung kesakitan GASTRIK kronik selama 10 years.. masa tue shakley dah wujud. tapi tiada sapa promote kan kebaikan shakley. . bila sister nie tahu
17 Sep 2016

MLM Young Living beri Reward paling banyak

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua! jangan lepaskan peluang untuk grab semua reward nie…Reward nie FREE tau.. sales cuma perlu maintain 100pv setiap bulan saja.. selain reward free untuk ahli, korang akan dapat : 1. point yang boleh
16 Sep 2016

Imbas Kehidupan Zaman Kanak-Kanak dengan Inner Child Oils

Assalammualaikum dan Salam sejahtera semua ! semua orang punyai perasaan ingin tahu.. nak selami perasaan apa yang terjadi di zaman kecil kita… apa yang berlaku di waktu kecil itu lah yang membawa kita sampai ke besar… ada
16 Sep 2016

Tangan Licin dengan Pencuci Pinggan Dish Wash

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! [ Pencuci Pinggan Mangkuk Rosak Tangan] Aju jenis orang yang susah nak cari pencuci pinggang yang sabun nya tak merosakkan tangan.. Banyak produk kat pasaran dah cuba. Name it la… Semua
16 Sep 2016

Bekas Suplemen yang Eco Friendly and Toxic Free

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! [ ECO FRIENDLY & TOXIC FREE ] u all pernah terpikir tak bekas yang kita guna kat rumah untuk simpan biskut, milo, gula, teh, kopi, rempah nie semua TOXIC free tak???
16 Sep 2016

Hilangkan Stress dengan Perniagaan Online

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! #bisnesonline . ada seorang kakak nie pernah cakap…’ sis, u kena buat bisnes la untuk masa lapang dan hilangkan stress kerja. ‘ . dalam otak ku terpikir, apa lah kakak ku
16 Sep 2016

Macam mana boleh terjebak dengan MLM?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! [terjebak dengan Shaklee] ramai yang kata nak cepat kaya masuk MLM..BETUL KER? Secara peribadi, ianya bergantung pada MLM apa yang korang ceburi. MLM yang cekik darah dengan memaksa orang bawahan untuk
16 Sep 2016

Kenapa nak buat bisnes?

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua! Big Y???? bermula dengan: diriku.. ibu ku.. keluarga ku.. sedara mara ku.. aku selalu berangan nak jadi orang yang mampu untuk menolong keluargaku… aku selalu berangan nak rumah banglo dan kereta mewah…