Bantu saya untuk Tidur Lena

IMG_20170911_233111

Maaaamaaa…Adik nak mama bacakan bed time story. Adik tak boleh tidur la mama.

Assalammualaikum semua. Ibu-ibu yang punyai anak-anak kecil, pernah alami situasi seumpama ini kan.. Macam nak bagi Ubat Tidur sahaja.

Sabar yer ibu-ibu.

Aju nak bantu ibu -ibu atasi masalah Anak-anak yang susah nak tidur. Pukul 11 malam masih berjaga, nak main toys dan ada juga yang minta makan.

Sebab kan anak tak boleh tidur, ibu pun tak dapat tidur. lagi worst bila anak tidur sekali dengan ibu ayah..

Mesti rasa stress dan mula lah nak naik angin jerkah anak- anak untuk tidur.

Kelenjar Pineal kawal Tidur

Penyelesaian nya mudah saja. Anak tidak boleh tidur disebabkan oleh kelenjar pineal yang mengeluarkan hormon melatonin terlalu sedikit. Bila hormon nie keluar sedikit maka terjadinya anak-anak berjaga malam dan insomnia bagi orang dewasa.

Bagi badan normal, kelenjar pineal akan mengeluarkan hormon melatonin secara tinggi pada waktu malam dan semakin kurang menjelang pagi. Sebab tue kita yang normal senang untuk tidur dan bangun pagi.

Bantu Kelenjar Pineal untuk aktifkan Hormon Melatonin.

Bantuan Tidur dengan Essential Oils

Penyelesaiannya mudah. Lihat pada ciri-ciri ESSENTIAL OILS. Essential oils nie bantu kelenjar/saraf dalam badan untuk stabil dan bekerja seperti normal.

Oils yang disapu di anggota badan, akan menembusi liang dan terus ke kelenjar. So, minyak nie akan repair kelenjar yang tidak stabil. Lepas abis repair oils nie akan keluar dari badan melalui peluh dan wap dari liang roma..

tiada la oils nie nak simpan dalam badan! Unik oils nie sebab minyak nya diekstrak dari tumbuhan alam berstrukturkan tanah yang mampu bertindak sebagai “self-healing”

Disini Aju ada 3 jenis Minyak Essential oils yang boleh dipilih untuk membantu masalah tidur.

setiap satu punyai fungsi tersendiri.

1. Lavender oil : purely dari pokok lavender yang tiada campuran dengan oils lain. Lavender yang kita tahu, dapat buatkan badan kita relax, calm, cool..

Mampu buat diri khayal dan tidur bila badan jadi relax..

2. Dream Catcher : punyai 8 campuran oils iaitu Ylang-ylang, Sandalwood, Tangerine, Black Pepper, Bargamot, Juniper, anise dan Blue Tansy.

ciri kesemua oils nie mampu bagi deep sleep, dan mampu bantu mereka yang ada insomnia. Ylang Ylang oil mampu bantu insomnia.

Mereka yang sering bangun 2-3 pagi serta alami mimpi yang bukan-bukan, kena diffuse tengah malam dan calit dibantal sebelum tidur. InsyaAllah dah tak mimpin dan bangu.

3. Tranquil : campuran 4 jenis oils iaitu Lavender, Cedarwood, virgin oil dan Roman Chamomile.. Asas keempat oils nie mampu bantu mereka yang sentiasa restless, tension dan insomnia.. ketenangan dan calm .

you all ada pilihan..mana satu menjadi pilihan hati untuk diffuse sebelum tidur!

cara penggunaan sangat la mudah

  • sapu di wrist dan tengkuk
  • diffuse di bilik tidur.

Sangat membantu you all dan seisi keluarga.

Order dan Pertanyaan

Setiap Oils yang dibeli dari AjuSyopz akan diberi diskaun sebanyak 10%.

Mereka yang menjadi Ahli dengan belian Premium Starter Kita akan diberi PERCUMA buku oils Guide.

Tawaran nie hanya di AjuSyopz sahaja. Pengedar lain tak bagi..

Untuk Order dan juga Pertanyaan boleh watsapp Aju 012.4318211

Aju Pengedar Shah Alam, Selangor dan Kuala Lumpur.

Poslaju ke Seluruh Malaysia.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge