Beg Murah menyimpan Essential Oils dan Vitamin

beg eo

Bila nak keluar rumah sahaja mula lah tercari-cari beg yang sesuai untuk membawa diffuser, essential oils dan juga supplements vitamin. Ada saja beg yang terbesar la, terkecil la, macam-macam. End up, semua sumbat dalam beg tangan.

beg eo
Beg Koleksi Essential Oils Aju

Harga beg Murah

Baru- baru ini, Aju terjumpa sebuah kedai menjual beg. Pelbagai jenis beg dijual dan semua diperbuat dari kain dan didalamnya mengunakan kain kalis air dan mudah dibasuh. Campak dalam washer machine dah jatih puti berseri. Aju pantang namapk beg cantik dan murah. Nak saja diambilnya 2-3 beg. Dah pilih-pilih semua, total harga rm 200++ macam tue. So adik yang menjual minta Aju topak sikit untuk dapat member price Gold. Kalu Gold membership, Aju akan dapat 25% diskaun dari harga jualan. Aju perlu tambah lagi sikit sahaja untuk dapatkan RM 300 dan 25%. Korang tahu tak, endup Aju cuma bayar 225 sahaja. Untung la dalam rm 75.

Gambar Beg

Nie antara beg yang Aju guna untuk letak diffuser, essential oils dan juga kain telekung. Nak  tengok lagi banyak koleksi, boleh la ker facebook : Aju Atelier untuk browse banyak lagi beg essential oils dan juga beg vitamin.

beg eo beg eo2 beg eo3 beg eo4

Watsapp/pm Kak Aju di talian 012-4318211

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge