Nak Duit Raya?

Aju pengedar Young Living Shah Alam

Banyak benda yang boleh dibuat bila dapat Duit Raya Satu Ribu. Bermula hari ini dan dapat  komisyen pada 17 June. Boleh buat belanja selepas hari raya. Yerla, sebelum raya dah berhabis duit membeli baju raya. Lepas raya gangga dan ikat perut.

Betul kan? Jangan buat – buat tak ingat yer.

Offer Duit Raya

Akak nak buka offer duit selepas raya tau. Ada sesiapa yang berminat? Paling sendikit komisyen you all dapat ialah RM 200 dan paling banyak “Unlimited”

Akak perlukan 10 orang untuk ditrained dan di polish supaya berkilau dan terang. Mudah orang nak nampak. Hahaha.

Opss.. Bisnes apa yer? Nie busy Minyak Essential. Ramai yang dah berjaya. Kalu lambat, tertinggal lah jawabnya.

Cara -cara Join Offer duit raya?

You all hanya perlu menjadi Ahli dengan belian Basic Plus Kits ataupun Premium Kits. Makluman lanjut tentang kits nie boleh baca di entry nie. 

Lepas tue, akak akan buka group secret untuk ajar you all. Nak cerita lebih, tak boleh la. Kena jadi ahli dulu pastu join group coaching akak. Jangan risau, coaching nie melalui telegram dan secret channel bisnes builder. So, tak kira la you all duduk sabah, sarawak, johor, kelantan, penang atau di mana sahaja.

Siapa boleh Join

Semua orang boleh join dengan syarat kena ada smart phone yang diinstall dengan Facebook, IG dan any social media. Bila dah ada phone, next ialah you all kena rajin dan mahu belajar. Kalu lambat kena tinggal.

Untung mereka yang Join bisnes menjadi Partner akak ialah, akak akan ajar you all satu benda yang you all akan suka. Apa dia, tak boleh beritahu sekarang. mereka yang capai target akan dapat.

Saya tiada limit umur atau pun jantina. Janji you all berfikiran terbuka dan mahu mencuba. Tiada apa yang mustahil. You all bekerja 8/9 jam sehari, tapi bisnes online nie hanya 2/3 jam sahaja dan income nya beratus dan beribu ringgit. InsyaAllah.

Berminat? Jangan tunggu lama. Pikir diri sendiri dulu dan anak- anak.

Watsapp Aju 012-4318211 @ pm aju di FB : Aju Atelier

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge