Kongsi Info Minyak di Social Media Dapat Duit : Guna Smartphone jer

Young Living bisnes Online with Aju

Sambil bekerja, sambil memasak, sambil mengasuh anak, sambil apa saja tup tup dapat message, duit dah di bank-in oleh customer. BEST TAK KALAU HIDUP MACAM NIE?

Suka?

Aju suka sangat macam nie.

Setiap pagi setting siap- siap Iklan untuk pagi, tengahari dan petang untuk di post kan di facebook dan pages. Sambil bekerja, sambil orang message nak membeli Essential Oils (EO).

Kongsi Info terus Masuk Duit?

Jeng..

Jeng…

Jeng…

Di Social media kita, kita tak tahu siapa yang sedang hadapi masalah kewangan, masalah kesihatan, anak tengah warded dalam hospital, ibu ayah tengah sakit dan banyak lagi. mereka semua ini tengah mencari solusi alternatif untuk membantu selain ubatan hospital.

Bayangkan seorang ibu terpaksa ambil cuti dan menjaga anak yang demam tidak kebah di dalam wad hospital. Manakala anak yang lain di tinggalkan di rumah tanpa pengawasan. Sure ibu ini sedang berusaha mencari sumber alternatif untuk menyihatkan anak yang berada di wad secepat mungkin.

So bila iklan kita keluar dengan set membantu Kesihatan anak dan mengagahkan Imun sistem badan, tentu ibu ini happy sebab ada sumber yang dapat membantu anaknya. Rasa bersyukur kan bila dapat membantu ibu ini. Ibu ini terus hubungi kita dan membeli set Minyak itu.

Sujud syukur kita dapat membantu ibu dan anak ini.

Di Social media terdapat berjuta orang yang memerlukan Essential Oils. Sebab Minyak Essential ini unik dan diperlukan untuk aktiviti harian kita.

Ayuhhh, kita sama- sama share info tentang Essential oils di Social Media supaya bantuan ini membawa kita ke Jannah sebagai amalan jariah kita.

Macam mana nak mulakan perniagaan Online Minyak ?

Mula – mula sekali ialah you all perlu menjadi Ahli SAH Young Living. Ahli SAH Young Living ini terbuka pada mereka yang menggunakan Essential Oils untuk diri dan keluarga ataupun mahu berniaga. Semua yang menggunakan Essential Oils disarankan untuk menjadi Ahli. SEBAB nya ialah you all boleh membeli dengan Harga Ahli yang jauh lebih murah dari Harga Jualan.

Nak tahu Set apa ada untuk Ahli? Aju sarankan you all invest dalam Set Permulaan Premium (PSK).

Step ke-dua ialah you all kena guna minyak yang dibeli untuk merasa effect pada diri.

Step ke-tiga ialah you all share apa yang you all rasa di facebook, social media yang lain ataupun secara face to face dengan kawan- kawan dan ahli keluarga. Bercerita tentang Essential Oils kebaikan dan bagaimana ianya membantu diri dari segi emosi dan fizikal.

Step ke-empat ialah you all cari mereka yang mahu ENROLL dengan set PSK ini. Ataupun cari mereka yang mahu membeli satu dua botol Essential Oils. Yang membeli set PSK, you all akan terima komisyen atas jualan. Nagi mereka yang membeli satu dua botol, you all kumpul la order dan submit sekali. Untung- untung, you dapat barang free gift dan boleh join Essential rewards programs. 

Step ke-lima, you tunggu duit komisyen atas jualan masuk pada bulan seterusnya. Lagi banyak you promosi kan set PSK dan Minyak yang lain, maka lagi ramai yang join menjadi Ahli dan menggunakan EO. Lagi banyak la BENEFIT yang dapat.

Step ke-enam. ialah you follow up dengan mereka yang telah menjadi Ahli. Samaada mahu menabah belian dan join Essential Rewards program.  Sama- sama berniaga dan mengembangkan organisasi kita.

Berapa kita dapat dengan berniaga Online Minyak nie?

Jualan 5 set PSK dan join ER program 100pv

  1. Starter Kits Bonus RM 1,100
  2. Fast Start Bonus RM 525
  3. Rising star Bonus  RM 210

Total : RM 1835 sebulan

Best tak dapat income SERIBU lebih nie? Boleh buat bayar duit ansuran kereta ataupun duit ansuran rumah.

Paling penting, semua sharing nie boleh dibuat secara Online ataupun OffLine

Tak nak Berniaga tapi Guna Sendiri, Dapat Untung ker?

Ramai saja Ahli partner Aju yang menggunakan Essential Oils untuk diri sendiri. Mereka join Essential Rewards 100pv setiap bulan. Keuntungan yang dapat ialah :

  1. Rewards Point yang diberikan iaitu 10% (3 bulan pertama join) , 20% ( bulan ke 4 sehingga bulan ke 24) , 25% ( selepas bulan ke 25). Rewards point nie boleh ditukarkan dengan barang Young Living samaada EO, Makeup, Sabun dan segalanya. Rewards point ini boleh dikumpul setiap bulan.
  2. Dapat FREE EO dari YL pada bulan ke 4, 7, 10, 13. Setiap tahun cukup 12 bulan, you akan dapat Loyalty Blend.
  3. Bila share info EO kepada orang luar, you akan dapat komisyen / bonus dibayar oleh YL (seperti diatas).
  4. Dapat join promosi Free Gift and Trip yang dianjurkan oleh YL.

Bila guna sendiri, you all pasti nak kawan- kawan menggunakan nya sama kan. You all kongsi dan promote la EO. Bila kawan kita beli, kita dapat Untung Jualan iaitu ( Harga ahli – Harga Jualan = Untung Jualan) Untung jualan yang you all dapat lebih kurang 24% dari harga Ahli.

Nak Join Aju berniaga Online Minyak?

Whatsapp Aju di 012.4318211

Konsultasi diberikan secara percuma

Secret group untuk membantu you all menjawab soalan berkaitan EO dan juga support bisness you all.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge