Belum ada kesempatan untuk mencuba Essential Oils

YL Anniversary_special eo

Selalu dengar dan lihat di Facebook mengenai Young Living Essential Oils. Tapi sampai sekarang masih terfikir-fikir  dan belum ada kesempatan untuk mencuba Essential Oils.

Belum sampai seru katanya ?

Aiikk nak membeli Essential Oils pun kena ada seru ker? Nie Aju nak seru semua pembaca entri Aju ini untuk mencuba menggunakan Essentail Oils.

Susah nak pilih mana satu yang diperlukan? Cuma fikir tentang nie. You all ada tak tanda- tanda masalah macam nie.

  • susah tidur malam
  • suami berdengkur tak henti dah macam roller coaster
  • anak kerap demam, selsema dan batuk
  • stress di opis. muka dah macam rempeyek. masam dan muncung jer
  • fikiran selalu serabut dan blur
  • tak boleh fokus
  • rambut semakin gugur
  • rambut dah di mamah usia dan nampak putih-putih tumbuh
  • rumah berbau kepam
  • banyak nyamuk dalam rumah
  • semut merata- rata

dalam list nie, ada tak yang you all alami? haaa, nie la masanya untuk memilih Essential Oils bagi membantu masalah you all nie. list nie hanya basic list yang selalu orang pilih untuk menggunakan Essential Oils. Selepas dah guna dan rasa kesan nya, terus la memilih untuk dapat kan kesemua minyak pati keluaran Young Living.

Konsultasi prospek Vertigo

Malam semalam, Aju dapat whatsapp dari propek bertanyakkan mengenai Minyak Essential. Gambar yang di lampirkan dalam whatsapp berjenama lain dari yang Aju jual. Secara am nya Aju tahu tentang brand yang diberikan oleh prospek.

Prospek ini pertama kali nak menggunakan essential oils. Soalan pertama ialah Kelebihan produk Essential Oils Young Living berbanding jenama yang diberikan. Jawapan Aju ialah Young Living Essential oils ialah “World Leader in Essential Oils”. Minyak pati ini dari sumber tumbuh- tumbuhan. Zama Atok Nenek kita dulu menggunakan tumbuh- tumbuhan untuk ubati demam, batuk, dan sakit-sakit lain. So, sekarang nie minyak Pati telah dijadikan sumber alternatif untuk membantu kesihatan, emosi, fizikal dan spiritual. Ianya telah dikaji untuk membantu kesihatan berpanjangan. 

Lepas panjang lebar explanation di atas tue, beliau bertanyakan mengenai Minyak untuk Vertigo. Aju pun suggest 3 jenis minyak untuk membantu meredakan Vertigo, anatarnya ialah Frankincense, Melrose dan Panaway. Antara jawapan prospek nie ialah “Harga boleh tahan”. Aju cuma mampu menjawab Harga mahal tapi berkesan. Tiada bahan sintetik dan ianya dari sumber Natural.”

End of the conversation, prospek tanya, ada tak set Tester? Sorry la kak, Essential oils tiada tester. Untuk repacking semula pun tidak boleh, sebab ianya akan merosakkan daya tahan Essential oils.

Aju Kecewa

Aju tidak pernah rasa kecewa dengan Customer atau prospek. Ini kerana, Aju disini adalah untuk menolong mereka menggunakan sumber Alternatif selain ubat doktor. Aju percaya one day, they will contact to purchase the Essential Oils.

I`m not here to sell you oils. I`m here to invite you to learn how they can make a difference in your life- and the lives of the loved ones around you. I`m here to help you get your own oils and learn how to use them. Hope to meet you soon

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge