Power sangat Minyak Thieves

Minyak Thieves

Bagi mereka pengguna Minyak Thieves, pasti teruja. Bagi mereka yang belum pernah menggunakan nya pasti tertanya- tanya ‘ Apa benda la Minyak Thieves nie, Minyak saja pun”

hahahaha. Cuba you all berkenalan dulu dengan Minyak Thieves nie dan juga Minyak- Minyak yang lain. Sebab itu kami tawarkan rangkaian Minyak di dalam PSK ( Premium Starter Kit) yang murah dan menjimatkan kepada you all.

Secara ringkas nya, Minyak Thieves ini kami sebagai penguna TEGAR Essential Oils, menggunakannya untuk membantu mempercepatkan melegakan demam. Badan kita demam, adalah disebabkan oleh badan dan sistem imunisasi kita telah di serang oleh bakteria, kuman dan virus (ehhh, rasanya semua ini sama saja maksudnya).

Pergi Klinik, doktor akan bagi Panadol dan juga Antibiotik. Klinik kena pergi sebab, kita perlu kan antibiotik untuk membasmi kuman dan virus dalam badan. Dalam masa yang sama, kita sapukan Minyak Thieves ini di tapak kaki supaya molekul minyak ini dapat menembusi liang-liang roma dan terus ke sel- sel badan kita. (lebih kurang macam ini la fungsinya)

Minyak ini lagi cepat membantu disamping dengan ubat- ubatan dari pihak klinik dan hospital. Kita cuba Alternatif bersama- sama ubat- ubatan. Ianya seperti kita menggunakan cara traditional cina iaitu SehSeh. Tapi ini kita guna Minyak Pati tumbuhan yang telah digunakan sejak bertahun abad lamanya. Sejak moyang- moyang kita dulu, tidak tahu dari generasi keberapa.

hihihihi.

Betul tak, Minyak Thieves ini bantu membantutkan merebaknya Virus?

Betul la. Baca ini yang ditulis oleh Cikgu Sains.

Diffuse Thieves

Ini Bukan Produk Sampah

Ramai yang takut dengan minyak Essential Oils ini. Katanya tidak selamat dan produk sampah.

Rasanya tiada lagi keluar di TV3 atau mana-mana berita, bila guna Essential Oils boleh membawa kemudaratan.

Datang jumpa Aju dan kita cuba Essential Oils ini. Pasti you all akan teruja.

Macama mana nak hubungi Aju?

You all boleh whatsapp Aju di 012-4318211.

Kalau waktu kerja, Aju akan reply pada waktu makan tengah hari dan juga lepas waktu kerja.

Maklum lah, Aju bekerja di Library/ Perpustakaan. Dikelilingi oleh Pelajar, Pensyarah dan juga support staff dari unit lain.

 

Okay la, itu saja nak tulis. Harap ianya dapat membantu you all untuk mencuba Essential Oils ini.

Sekian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge