Suplemen Asas Kesihatan

Nutrisi Penting

Terdapat beberapa supplement yang boleh diambil oleh anda untuk menambah baik kesihatan anda. Ini adalah supplement asas untuk kesihatan berpanjangan.


1. ESP (Soy Protein isolate powder)

esp-soy-protein

Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar. membantu mengurangkan kolesterol. lengkap dengan semua asid Amino yang diperlukan oleh badan.

Harga: RM 150

 


2. Vita- Lea (Iron Formula)

vita-lea

Mengandugi 28 jenis vitamin dan mineral penting untuk kesihatan tubuh badan. Membantu menambah darah, mengawal kandungan gula. Vita-Lea terbaik untuk ibu hamil, ibu menyusu dan berpantang bagi menambahkan tenaga.

Harga: RM 88.75


3. Sustained Release Vita C Plus

vita-c-plusVita C plus akan melepaskan vitamin C kedalam badan kita berperingkat- peringkat selama 5 jam. Oleh itu badan akan mudah menyerap vitamin C nie. Jika iamya berlebihan didalam badan, makan lebihan itu akan dikeluarkan melalui urine. Vitamin C membantu fungsi tulang, gigi, gusi dan meningkatkan sistem imun badan supaya terhindar daripada demam, selsema dan batuk.

Harga: RM 92.50


4. Chewable Vita- C Plus

chewable-vita-c-plus

Memelihara kandungan antioksidan semulajadi tubuh.

Harga: RM 37.50

 


5. Vita- E Complex

vita-e-complex

Mengandungi Vitamin E (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran. Juga mengandugi selenium yang melengkapi fungsi vitamin E.

Harga: RM 149.00

 


6. B-Complex

b-complexLengkap dengan 8 jenis vitamin B dan asid folik bagi membantu memelihara kesihatan yang baik. Perlu diambil oleh mereka yang stress, ibu-ibu yang mengandung dan mereka yang cepat keletihan.

Harga: RM 53.75

 


7. Zinc Complex

zinc-complexMembantu dalam memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein. Ia juga menyediakan kalsium untuk memelihara kesihatan. Sangat bagus untuk kesuburan lelaki, merawat rambut gugur dan menyembuhkan luka.

Harga: RM 33.75


8. Lecithin

lechithinMengandungi sumber utama kolina, komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Selain itu membantu kaum lelaki dan wanita untuk membakar lemak.

Harga: RM 52.50

 


9. Alfalfa Complex

alfafa-complex-sSumber zat makanan semulajadi dan klorofil. Mengandungi vitamin a, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.

Harga: RM 53.75 (Small-330 tablets) ATAU RM 97.50 (Large- 700 tablets)

 


Untuk pembelian sila hubungi:

Aju Atelier

Watsapp: 012-4318211

COD: Pengedar Shaklee kawasan Shah Alam, Subang Jaya dan Kampung Raja Uda Pelabuhan Klang.

PosLaju: Kesemua Negeri, Indonesia, Brunei dan Singapura

One thought on “Suplemen Asas Kesihatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *