About Shaklee

Home » About Shaklee

Ubat Kanser membunuh Sel Kanser

Ada ker Ubat Kanser yang boleh membunuh sel Kanser selain Kemoterapi? Mengikut kajian perubatan, kemoterapi wajib dilakukan oleh setiap pesakit kanser. Tapi bila ditanya kepada mereka yang melakukan kimoterapi, mereka akan kata oooohhh tidak! Kimoterapi sangat sakit dan perlu rehat yang mencukupi. Rambut akan gugur, selera makan akan hilang dan hidup menjadi kucar kacir. Ubat …

Ubat Kanser membunuh Sel Kanser Read More »

Gatal di Muka hilang selepas sejam ambil Vitamin C

Assalammualaikum dan Salam sejahtera semua! Bangun pagi tadi muka tiba-tiba jadi Gatal. Ini mesti tersilap makan semalam. Lepas solat Subuh, aju terus buka peti sejuk, ambil Vitamin C shaklee dan telan 2 biji. Lepas sejam, gatal-gatal semua hilang. alhamdullilah. Mujarab betul vitamin C nie kan. Bila belek-belek semula, patut lah, kandungan nya terbaik… 1 biji …

Gatal di Muka hilang selepas sejam ambil Vitamin C Read More »

10 Tahun alami Gastrik sembuh dengan ESP

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! Testimoni Pelanggan 10 TAHUN GASTRIK sister nie menanggung kesakitan GASTRIK kronik selama 10 years.. masa tue shakley dah wujud. tapi tiada sapa promote kan kebaikan shakley. . bila sister nie tahu kebagusan ESP untuk bantu GASTRIK, beliau terus ambik… alhamdullilah, beberapa minggu boleh nampak perubahan.. ….hidupnya berubah serta merta.. …

10 Tahun alami Gastrik sembuh dengan ESP Read More »

Tangan Licin dengan Pencuci Pinggan Dish Wash

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua ! [ Pencuci Pinggan Mangkuk Rosak Tangan] Aju jenis orang yang susah nak cari pencuci pinggang yang sabun nya tak merosakkan tangan.. Banyak produk kat pasaran dah cuba. Name it la… Semua buat tangan dan jari aju mengelupas kulit, berdarah dah kering… Kalu kulit jari boleh mengelupas dan berdarah, tengok …

Tangan Licin dengan Pencuci Pinggan Dish Wash Read More »

ABOUT

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Sed porttitor lectus nibh.

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | [email protected] [email protected]

× Whatsapp AjuSyopz.com
Scroll to Top