OmegaGuard Untuk Kesihatan Badan dan Otak Anak-Anak

OmegaGuard untuk Kesihatan badan

Sistem imunisasi anak – anak kita perlu dijaga dengan seelok-eloknya kerana sekarang ini terdapat pelbagai jenis penyakit yang kita sendiri tidak tahu dari mana puncanya. Ibu Ayah yang menghantar anak-anak kecil ke Nursery dan rumah jagaan harian anak-anak perlu lebih perihatin dengan kesihatan mereka. Mereka terlalu kecil untuk sering diserang penyakit. Anad tidak kesian kan anak anda yang tiap-tiap minggu diserang sakit? Jika badan tak sihat, ianya menganggu pembelajaran anak-anak kita dan perkembangan otak mereka. Adakah mencukupi dengan membawak anak-anak ini ke Klinik or Hospital untuk rawatan. Rawatan dan ubatan hospital hanya sementara untuk merawat sahaja BUKANNYA untuk rawatan sepanjang waktu..Kita tengok anak-anak jiran kita semua sihat-sihat sahaja dan mereka juga dihantar ke Nursey dan pusat jagaan harian. TAPI tak adalah sakit macam anak aku! Pernahkan ini terlintas dipikiran anda?


Meningkatkan potensi otak

Tahukah anda Omega Guard dari Shaklee ini sangat-sangat lah bagus untuk anak2 kita untuk mencegah penyakit dan baik untuk Otak and pertumbuhan anak-anak kita. Jangan ragu-ragu, ambik Omega Shaklee ini HARI INI juga sekirannya anda sayangkan anak-anak anda..

OMEGA GUARD SHAKLEE ialah minyak ikan terbaik didunia yang mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu DHA, EPA, ALA dan lain-lain lagi.

 

  

Fungsi DHA dan EPA untuk Anak-Anak

Omega untuk IQ kanak-kanak

Fungsi DHA ialah ianya dapat mencegah penyakit Asma/Lelah, Mencegah penyakit kulit, Mencegah demam, batuk dan selsema, Mengurangkan Kahak dalam paru2, Menguatkan paru-paru dan SANGAT BAIK UNTUK OTAK.
 

Fungsi EPA ialah untuk mencegah kanser dikalangan anak-anak, Mencegah pembekuan darah jika anak kita jatuh, Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan disebabkan oleh obesity dikalangan anak-anak, Baik untuk merawat jantung anak-anak kita dari kecil lagi dan Menghindar tekanan semasa belajar                


 

Cara pengambilan Omega Guard Shaklee

Dicampurkan didalam minuman anak-anak kita. Diambil satu biji sehari diwaktu pagi atau malam.

OmegaGuard Shaklee dapat bertahan selama 2 hingga 3 bulan satu botol..

Minimum pengambilan ialah 3 biji sehari.  

Hubungi saya melalui Whatsapp/sms/Telegram/PM
FB: Aju Atelier 
Page: Aju_VitaSyopz
Email: [email protected]
Hubungi Aju untuk makluman lanjut
Hubungi [email protected] biz team

Join [email protected] biz team Empire

 

Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge