Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua!

Big Y????

bermula dengan:
diriku..
ibu ku..
keluarga ku..
sedara mara ku..

aku selalu berangan nak jadi orang yang mampu untuk menolong keluargaku…

aku selalu berangan nak rumah banglo dan kereta mewah…

aku selalu berangan nak ada office sendiri…

aku selalu berangan nak beli apa, petik saja…

aku berangan nak bagi income to family besarku setiap bulan…

aku selalu berangan nak jadi macam family sebelah arwah ayah..tak perlu bekerja, hanya kutip hasil perniagaan arwah ayah mereka….

tapiiii……

macam mana nak capai semua tue???? Berangan saja tak jadi apa….Hanya perniagaan dapat buat kita jadi kaya raya, berharta dan berduit…

family banyak memberi sokongan kepada ku secara tidak langsung..selain tue aku jugak dapat lihat mereka suka mengambil vitamin untuk improve kesihatan…tue yang membuat ku lebih bersemangat nak buat lagi bisnes shaklee nie

sebab tue aku ceburkan diri dalam bisnes MLM yang tidak bersistemkan piramid.. Sistem MLM nie berdasarkan jualan sales anda…. Sistem nie bila dah berjaya, u all akan dapat banyal duit..Duit sales, Duit Bonus, Duit Bonus Kereta dan Pelancongan Free ke Oversea ataupun Free Umrah..

Big Y Aju ialah family besar…

family besar ku

#tsunamishaklee
#ajusyopz
#pengedarshahalam
#pengedarsubangjaya
#pengedarpetalingjaya
#pengedarklang
#pengedarkgrajauda
#teamrock
#pengedarseluruhmalaysia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge