Assalammualaikum.

Pergi mana-mana kita akan dengar orang bercakap duit tak ada. Betul ker duit tak ada? 10 sen pun duit jugak.  Betul tak?

Kita nie bukan duit tak ada, cuma duit saja tak mencukupi. Sampai hujung bulan, duit dah tak cukup. Kita dah plan bagai semua perbelanjaan. Tapi…sebaliknya yang berlaku.

Saya dulu pun ada masalah duit tak cukup bila sampai hujung bulan. Lagi 2 minggu sebelum gaji, saya dah mula pokai. Ada duit untuk bayar tol dan duit minyak saja. Makan pun roti, maggi dan biskut. Mesti semua pernah lalui semua nie kan???? hehehehe…….Tapi..nie semua mengajar kita erti kehidupan.

Alhamdullilah, sejak saya berbisnes nie, walaupun part time saja, saya dapat pergi shopping setiap bulan, bawak mama dan adik2 serta adik ipar makan2 diluar setiap minggu, dan tiada lagi hutang kereta..

Mesti korang pun nak bebas hutang dan bebas berbelanja.. bebas berbelanja bukannya belanja ikut suka hati, tapi belanja ke jalan Allah.. dunia kita nak, saham akhirat pun kita nak…

Nak tahu Side income apa?

Bisnes Online yang Aju nak you all sama -sama  boleh join ialah bisnes SHAKLEE. Pernah dengar kan? Pernah tengok sign board SHAKLEE besar di highway? Siapa yang baca majalah kesihatan ‘iSihat’ dan ‘Rapi’ akan dapat melihat resepi SHAKLEE dan juga tips kesihatan SHAKLEE.. Betapa bagusnya SHAKLEE sehingga di iktiraf dan diberi page di dalam 2 majalah kesihatan ini.

So, tak perlu ragu lagi bahawa SHAKLEE bukan saja memberi you all kesihatan semula tetapi dapat MENJANA INCOME bersama-sama SHAKLEE. Kita tak perlu risau produk apa nak jual dan macam mana nak market produk kepada orang luar.

Kita sebagai PENGEDAR SHAKLEE perlu berkongsi tentang kebaikan produk shaklee serta kejayaan pengguna mengunakan produk shaklee  nie. Senangkan?

Modal  perniagaan?

Untuk menjalankan bisnes SHAKLEE nie, ianya tidak memerlukan modal. You all hanya perlu mendaftarkan diri sebagai AHLI SHAKLEE. Bila anda dah register sebagai Ahli, secara automatiknya you all boleh buat bisnes. Untuk pendaftaran hanya lah RM 65 seumur hidup. You all tak perlu nak renew membership.

Siapa yang boleh join?

  • Surirumah
  • Penggangur
  • Pekerja Swasta
  • Pekerja Kerajaan
  • Pelajar
  • Lelaki atau pun Wanita
  • Pengguna tegar SHAKLEE

Semua boleh join. Tak perlu  qualification tinggi tapi perlukan semangat dan keingginan untuk mencari side income.

Macam mana nak join bisnes online?

Nak join bisnes senang saja. Hanya register seumur hidup sebanyak RM 80 dan dapat starter kit perniagaan. U all boleh fill up form Kerja Part time dari Rumah (side income). Saya akan email dan whatsapp anda.

Keuntungan berniaga online SHAKLEE nie?

You all boleh dapat banyak keuntungan dari SHAKLEE, Pihak Shaklee akan memberi you all kehebatan ini.

1. Cash Bonus – PUV minumum hanya PUV 150 keatas. Makan sendiri pun boleh dapat bonus nie. Setiap bulan 14hb, you all akan dapat duit bonus berdasarkan  hasil jualan.

2. Car Bonus- bila you all dah naik Supervisor, you all bolehlah kumpul Car Bonus.

3. Conventional Trip– ramai yang tak sabar – sabar nak pergi trip nie. Pilihan untuk Trip nie ialah ke Mekah mengejarkan Umrah, dan ke Overseas. Tahun nie upline semua ke Itali pada November nanti.

Best kan?

Jom sama-sama kita ubah kewangan keluarga dan diri sendiri. Isi borang keahlian anda di Kerja Part time dari Rumah (side income)

Terima kasih

Aju 012-4318211

Love Lady Empire

 

 

0 thoughts on “Kerja Part time dari rumah (Side Income)”

  1. Pingback: Percutian ke Bangkok Percuma bersama Shaklee - [email protected]

  2. Pingback: Gaji tidak cukup setiap bulan? Apa perlu dilakukan | [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *