Bila perut mula meragam, semua tak kena. Duduk tak kena, berjalan tak kena. Nak naik angin saja. Betul la scientist tulis, semua penyakit bermula dari perut. Kena jaga perut, baru emosi terjaga.

Macam orang tua- tua cakap. Nak suami sayang kat kita, kena la jaga perut nya dulu. Hahahaha.

Malam sebelum Ahad, Sabtu tue Aju sibuk sikit mengemas rumah. Lap- lap perkakas dan meja- meja. Sebab anak buah kesayangan tue tengah lasak. Dia nak capai dan pegang semua benda. So kena la pastikan rumah tak berhabuk.

[ Sayang anak buah weiii.. Aunty sanggup paksa diri kemas rumah ]

Sabtu tue hanya breakfast secawan milo saja. Lepas tue dah siapkan semua, tengok jam dah pukul 1 petang. Terus pergi mandi dan solat zohor. Habis semua dah pukul 2.30 petang. Masuk dapur baru la nak masak spagetti. Nak rendam, nak potong bawang dan sebagainya. Siap masak semuanya dan makan dah pukul 4.15 petang.

[ Mana perut tak masuk angin ]

Malam pula, keluar dengan adik dan anak buah pergi beli makan kat Wong Solo Ayam Penyet. Aju makan malam dah pukul 8.30 malam lepas solat isyak. Kena pula dengan sambal yang pedas. Sedap la…

[ Bangun pagi, perut rasa tak sedap sangat ] Apa nak buat ?

Minyak !! Mana la Minyak kesayangan nie !

Sapu DiGize dan Peppermint

Dengan kepala pening, bangun pagi hanya breakfast milo dan spagetti yang lebih semalam tue. Terus terbaring kat sofa.

Terus la capai minyak DiGize, lumur kat perut sehingga pinggang, Peppermint pulak terus drop atas kepala dan lumur sehingga tengkok. Ambik Lemongrass, sapu di tapak kaki.

[ Wowooo terasa angin dicabut keluar dari badan ] Terus tertido di sofa tak ingat dunia.

Buka mata, jam dah pukul 2 petang. Rasa diri selesa teramat. Perut lega tanpa cucuk- cucuk lagi.

[ Alhamdullilah ]

Bagaimana Minyak Peppermint, DiGize and Lemongrass berfungsi ?

Minyak Peppermint nie membantu dalam mengeluarkan angin. Terasa nyaman dan sejuk saja bila di tuang dikepala. Bau nya seperti mint campur coklat. Sangat harum dan tidak melekat.

Bila kena di bahagian Crown kepala sambil memohon padaNya untuk keluarkan segala penyakit nie. Sakit perut yang merungsingkan.

Minyak DiGize nie memang sangat bagus untuk perut. Menjaga sistem penrcernaan supaya elok dan tidak berjangkit bakteria. Hanya sapu diperut, ianya akan meresap ke dalam liang- liang dan kulit kita. Tidak melekat di baju. Bau nya seperti herba. Bau nya juga dapat buat Aju tenang berhadapan dengan isu perut problem di pagi hari.

Minyak Lemongrass nie tambahan sahaja. Lemongrass ialah serai. Kita tahukan kebaikan serai dalam mengeluarkan angin dari dalam bada. So Aju sapu la di bahagian tapak kaki untuk memudahkan angin keluar.

Di tapak kaki, kita ada 150+ saraf yang bersambung dengan sistem dalam badan kita.

Hari nie dapat la bangun awal, tanpa lagi sakit badan. Cuma pinggang agak sakit sikit. So dah sapukan dengan Valor II di bahagian pinggang.

Alhamdullilah bila dah ada minyak pati tumbuhan nie. Senang sikit kerja. Tak perlu cari orang nak menurut. Maklum lah Aju nie kan single. Sapa nak tolog urut kan badan !

[opss ]

Walaupun harga orang dok kata mahal, Aju dapat manfaat nya dalam sekelip mata. Yang penting ianya selamat dan dari sumber tumbuhan. Bukannya minyak biasa- biasa yang tak tahu sumber dari mana.

Tumbuhan Ciptaan Allah

Setiap Ciptaan Nya semua telah disusun dengan elok dan cukup rapi. DijadikanNya sempurna dan maha Agung tiada tandinganNya. Semua tumbuhan mempunyai bauan tersendiri yang unik serta khasiat tersendiri. Ianya memberi manfaat kepada kehidupan kita sebagai manusia.

Nak Order ?

Nak Order senang saja. Whatsapp Aju dengan payment sekali. Harganya :

  • Peppermint : RM 131.50
  • DiGize : RM 200.50
  • Lemongrass : RM 67.50

2 EO Peppermint dan DiGize nie terdapat dalam bentuk pakej. Iaitu dalam Set PSK Premium Kits. Dalam Kits nie ada 11 jenis Minyak termasuk lah Peppermint, DiGize. Selain tue dapat Diffuser sekali. Total Harga RM 750. Istimewanya ialah dapat terus jadi Ahli dan terus join Essential Rewards programs. Setiap 3 bulan dapat la Free Gift dari YL kerana loyalty anda sebagai ahli membeli EO.

Jangan lupa whatsapp Aju 012-4318211 atau klik saja icon whatsapp yang terdapat di main page nie.

Bye…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge