Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

Pernah tak terpikir untuk buat facial sendiri di rumah??

Saya sendiri pun selama 32 tahun nie tak pernah buat facial kat spa ataupun dirumah.. Apa yang saya tahu, hanya perlukan pencuci muka, toner dan pelembab saja…

Sejak join kelas Master Hanum minggu lepas tentang facial menggunakan NutriWhite, baru lah saya tahu bertapa pentingnya penjagaan muka yang lengkap..

Baru lah saya tahu perlu guna essence selepas guna toner. Essence nie untuk naik kan seri wajah dan bagi wajah nampak glowing.. Essence nie mengandungi vitamin C…

Selepas pelajari teknik dan juga handson sendiri, Alhamdullilah saya berjaya…

Dengan adanya set NutriWhite nie, saya dah boleh buat facial sendiri dirumah. Tak perlu berhabis duit ke SPA buat facial. Di SPA harga sekali facial ialah RM 300 lebih.

Set Lengkap NutriWhite
Set Lengkap NutriWhite

Perkhidmatan Facial dirumah…

Bagi semua warga shah alam, klang dan subang jaya yang inginkan saya buat facial untuk anda, sila watsapp saya. Charge murah saja..Kalu kat luar sampai RM 300 lebih, saya cuma charge kurang dari itu..

Testimoni

Nie testimoni saya sendiri selepas menggunakan produk NutriWhite.

aju nutriwhite

Berminat untuk pembelian:

Watsapp: 012-4318212

ig: Aju_Atelier

fb: Aju Atelier

1 thought on “Mahukan Facial sendiri di rumah”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge