SELAMAT DATANG

Alergik Sabun basuh pinggan

Kisah BENAR dari saya! Jari tangan saya memang alergik dengan sabun basuh pinggan. Bila pergi rumah kawan2 or family, saya mesti nak larikan diri dari membasuh pinggan. Nie kerana setiap kali selepas basuh pinggan, jari saya mesti mengelupas dan kadang2 luka2. Beli la sabun yang termahal pun, tetap jadi yang sama jugak. Alhamdullilah baru 2 minggu …

Alergik Sabun basuh pinggan Read More »

Kenapa Supplement SHAKLEE berbeza dari produk kat Luar sana

SHAKLEE memang berbeza dengan produk2 yang lain kerana ianya dijual oleh distributor yang bertauliah. Kami distributor kena study and research produk terlebih dahulu sebelum memberi suggestion produk yang perlu diambil oleh pembeli.. Ini lah uniknya produk SHAKLEE.. FYI….SHAKLEE adalah SYARIKAT SUPPLEMENT No 1 SEMULAJADI di AMERIKA SYARIKAT. Pengasas SHAKLEE ialah Dr Forrest C. Shaklee, Sr….PHILOSOPHY SHAKLEE: Semulajadi Selamat, Berkesan …

Kenapa Supplement SHAKLEE berbeza dari produk kat Luar sana Read More »

Kurus bersama SHAKLEE : Alfalfa, Lecithin, Cinch Meal Shake dan ESP

Setiap orang ingin cantik, kurus dan menawan.. Tapi selalunya kita mencari jalan mudah dengan membeli produk yang entah aper2 yang dijual secara meluas dikedai2 jamu yg tidak bertauliah.. Dengar saja org cakap produk A nie bagus, terus beli tanpa usul periksa.. Tidak mengetahui isi kandungan produk tersebut, buatan dari mana, iktiraf oleh KKM atau tak pun …

Kurus bersama SHAKLEE : Alfalfa, Lecithin, Cinch Meal Shake dan ESP Read More »

[email protected]

Pembaca blog ini mesti mengetahui mengenai penyakit Asthma atau lebih dikenali sebagai penyakit Lelah. Sini saya nak bercerita sedikit mengenai pengalaman saya sebagai penghidap penyakit Asthma sejak 31 tahun.. Saya mengidap penyakit ini sejak lahir lagi. Ini kerana saya dilahirkan tidak cukup bulan. Masa tue saya baru 7bln.. Dari cerita nenek, aunty dan mama, masa tue saya hanyalah …

[email protected] Read More »

Stress dan Keletihan

Adoiii… dah 3 minggu berturut-turut penuh jadual kerja dengan meeting, reports, KPI, projects dan budget 2014. Letih dan stress sgt2.. balik rumah pun masih buat kerja office. Tapi saya masih bertenaga dan dapat mengawal stress dengan baik. Alhamdullilah, ada B-COMPLEX dengan ESP. B-complex byk membantu diri ini dari stress. kalu tidak sebelum ini urat tengkok nie akan sakit mcm …

Stress dan Keletihan Read More »

Set Vitalea dan B-Complex

Kombinasi VitaLea dan B-Complex Kombinasi vitamin ini dapat membantu anda yang mempunyai masalah penyakit spt dibawah: Anemia (Kurang darah) Tekanan Darah Rendah Diabetes Rapuh Tulang Kurang Berat Badan Sakit Badan & Sendi Patah Tulang Lemah Daya Ingatan Masalah tido (Insomnia) IQ Kanak-kanak Masalah Prostat bg Lelaki Kesuburan Wanita & Lelaki Depresi/ Kegelisahan Lesu & Letih …

Set Vitalea dan B-Complex Read More »

Asthma @ Penyakit Lelah

Ramai dikalangan masyarakat kita mengalami penyakit asthma atau pun lebih dikenali sebagai penyakit lelah. Penyakit ini tidak mengira usia samaada baby, kanak2, org dewasa ataupun org tua..Ini adalah kerana faktor genetic dan persekitaraan yang kurang sihat. Ada di antara kita terpaksa berulang alik masuk ke hospital, dan terpaksa bergantung kepada ubat2 hospital. Untuk pengetahuan pembaca, penyebab utama asthma ini terjadi …

Asthma @ Penyakit Lelah Read More »

Apa itu Produk SHAKLEE?

Kepada sesiapa yang masih tertanya2 apa itu produk SHAKLEE..Jom layari Blogspot saya ini utk mengetahui tentang produk2 kesihatan dibawah jenama SHAKLEE.. Apa yang anda perlu tahu ialah produk ini diperbuat dari alam semulajadi 100%. Produk ini telah diperkenalkan sejak tahun 1956.. Wowwww… sudah 56 tahun berada dipasaran… Selain menjual produk, anda juga boleh membuat duit …

Apa itu Produk SHAKLEE? Read More »

VitaLea

Supplements yang merangkumi pelbagai jenis vitamin dan mineralTerdapat satu jenis produk dari SHAKLEE yang mempunyai multivitamin dan multimineral yang diformulasi dengan Zat Besi iaitu Vita-Lea. Ianya mengandungi 28 vitamins antaranya: BETA CAROTENE- untuk mempertahankan pertumbuhan daya penglihatan CALCIUM, PHOSPHORUS, VITAMIN C & VITAMIN D- untuk kesihatan tulang & gigi BIOTIN & ACID PANTOTHENIC- membantu untuk meleraikan lemak …

VitaLea Read More »

Sayangi JANTUNG anda

Pernahkan kita terpikir untuk mejaga jantung kita dari serangan jantung? Serangan jantung tidak mengira usia. Ianya penyakit no 1 yang membawa MAUT. Sesiapa saja dizaman yang serba moden ini dengan pelbagai makanan yang sedap2 diluar sana boleh mendapat serangan jantung. Tahukah anda, Jantung adalah satu organ yang penting dalam badan kita. Jantung mengepam darah keseluruh badan kita. oleh …

Sayangi JANTUNG anda Read More »

ABOUT

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Sed porttitor lectus nibh.

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | [email protected] [email protected]

× Whatsapp AjuSyopz.com
Scroll to Top