Assalammualaikum kepada semua pencinta kesihatan..

Anda sihat hari nie? 
Anda sedang mencari produk-produk vitamin? 
Tak tahu mana satu nak pilih sebab terlalu banyak dipasaran? 
Tak tau mana satu yang bagus dan sesuai dengan badan anda? 
JANGAN RISAU.. 

Saya nie pengedar sah SHAKLEE dan boleh membantu anda dalam menentukan produk kesihatan yang mana bersesuaian dengan anda..Saya tak tipu.. Saya dah ada sijil kelayakan dari SHAKLEE.
Mari lah berkenalan dengan produk SHAKLEE. Anda pasti rasa teruja dan suka sangat- sangat dengan produk nie..

Ayuuhhhh..Jangan tunggu lagi.
Whatsapp/ SMS / Telegram
Aju 012-4318211
atau PM di Facebook Aju Atelier
atau tinggal kan pesanan di dalam entry nie
atau email ke [email protected]
Saya juga membuat penghantaran ke rumah (COD) di sekitar Shah Alam, Klang, dan
      Subang Jaya..
Jika luar dari kawasan yang dinyatakan, saya akan buat penghantaran melalui pos laju ker rumah atau ke pejabat anda.  Selalunya ambik masa 3 hari.
Pembayaran dibuat melalui online ke Maybank akaun dan kepada pembeli yang ingin saya hantarkan ke rumah, saya perlukan deposit 30% dari harga yang patut dibayar. Takut kena tipu dengan pembeli pulak. hehehehe…
Sesiapa berminat nak jadi AHLI SHAKLEE, boleh layari page nie https://ajusyopz.com/p/blog-page.html. 
Sebagai orang islam, kita berniaga dengan ikhlas. Pembeli pun kena ikhlas.
Ameen…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge