Wahai adikku.. Nasib baik aku bawa vitamin c dan gla complex balik melaka..jerawat yang naik kat muka adik semakin membesar selepas buat minor operation membuang nanah dan bisa kat muka. 

Semalam tak ada choice lain. Terpaksa memaksa adik makan vitamin C dan saya buat mask kat muka. Ambik cawan untuk pecah-pecah kan vitamin C untuk buat mask. Mana nak pergi cari skin specialist kat sini. 
Pagi tadi bangun, terus pecah jerawat besar tue. Alhamdullilah. Pagi tago bagi lagi vitamin C dan letak antibiotik cream. Malam nanti nak bagi letak Vitamin C kat muka lagi. 
Sorry la tak dapat nak letak gambar. Adik tak bagi sebab malu. Alhamdullilah esok dia boleh pergi kenduri Asyraf dan Fiza. Tadi dia dah tak nak pergi kenduri sebab malu. Sekarang dah tak malu lagi. 
So sesiapa yang ada jerawat besar dan nanah, sila lah buat mask Vitamin C. Nie saja yang paling berkesan dan pantas. 

Salam Sayang
Tel: 012-4318211 (boleh watsapp, telegram, sms)
Facebook: Aju Atelier
Jom2 join saya jadi ahli dan berbisnes… 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge