Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua !

#bisnesonline
.
ada seorang kakak nie pernah cakap…’ sis, u kena buat bisnes la untuk masa lapang dan hilangkan stress kerja. ‘
.
dalam otak ku terpikir, apa lah kakak ku nie merepek..bisnes apa nak buat.. keja kat library aku tau la.
.
lepas dia balik, aku mula la scroll cari info bisnes.. dalam dok kalut dengan kerja, tetiba lg 2 hari sebelum new year 2014, Aju ternampak satu iklan kat fb.
.
masa tue Aju nampak..oooo bisnes online, tak perlu modal…dalam hati..wahhhh bestnya..senang nie..Aju pun text la kakak nie..
.
selepas beberapa tahun..haaaa tahun nie Aju merasa la skit sales yang dibuat… dari awal tahu simpan sales skit2 untuk duit raya dan baju raya.. bukan nya sbelum nie tak merasa, tapi bila dapat jer habis..joli katak…
.
sampai nak raya nie pun Alhamdullilah sales masuk menderu…semua harga retail..Best betul berniaga dengan Shaklee…
.
Klik2 saja, pastu barang sampai..nak urgent lepas keja ku terus ke HQ..HQ tutup pukul 7 mlm..so mmg sempat la..

nie nak raya, ku dah bekalkan semua vitamin untuk bawak balik kg. incase ada yg tak sihat…
.
nie la meriahnya bisnes shaklee..terbaik..walaupun company tak bg duit raya, ku ada duit sales ku..titik peluh ku..
.
aamiin…hoyeee….

ko ada laptop dan smartphone, semua jalan..menderu-deru…rezeki Allah di bulan mulia nie…

lepas nie nak ajak lagi ramai join shakley sbb nak sambut raya haji pulak..nak semua nikmati keselesaan dgn shakley…

shaklee online

watsapp Aju 012-4318211 untuk join team Shaklee Aju. Berniaga suka- suka sahaja tanpa stress. Duit masuk walaupun suka- suka.

#tsunamishaklee
#teamrock
#ajusyopz
#pengedarshahalam
#iloveshaklee
#pengedarseksyen15 #codklang #codsubangjaya #codkgrajauda

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge