Assalammualaikum buat semua dan salam sejahtera.

Wanita dan Senggugut sangat sinonim dan tidak dapat lari. Sebagai seorang wanita, tiap-tiap bulan anda akan hadapi masalah senggugut apabila masa haid tiba. Setiap wanita akan mengalami kesakitan senggugut yang berbeza. Ada yang sakit cuma masa first day dan ada juga yang sakit sehingga terlanggar katil or terlanggar badan, dia akan menjerit kesakitan. Ramai wanita yang mengatakan sakit senggugut ni seperti Contraction semasa hendak bersalin. Maaf la saya tak tahu pulak bagaimana rasanya Contraction bersalin. Sebagai seorang wanita, saya disini ingin menolong anda mengatasi masalah senggugut. Saya juga salah seorang wanita yang mempunyai masalah senggugut, tapi itu setahun yang lepas. sekarang ni setiap kali haid, saya lah orang yang paling aktif dan cergas serta tersenyum lebar. Tiada lagi “fobia senggugut” yang perlu saya tanggung lagi.

Hari ni, saya ingin berkongsi video ShakleeEffect dari seorang pengguna Set Senggugut Shaklee.


Masalah Senggugut Teruk Nak Patah Pinggang! Mak Aih, Nasib Dah OK from iReach HD on Vimeo.

Dah tengok video tue kan… Kenapa nak ragu-ragu lagi. Sister Maria mengamalkan OsteMatrix dan B-Complex untuk menangani masalah senggugut beliau. Seperti katanya, selepas 1/2 jam pengambilan 2 supplement nie, kesakitannya semakin beransur-ansur hilang. Menakjubkan bukan? Kalau nak lebih effective, anda boleh tambah GLA complex untuk melancarkan pengeluaran darah kotor dan menstabilkan serta membetulkan hormon progesteron dan estrogen.

Harga untuk OsteMatrix dan b-Complex hanya RM 114.75
Ditambah dengan GLA complex hanya RM 206.00

Harga sangat lah berpatutan dibanding kesakitan yang dialami.

hilangkan senggugut dalam masa setengah jam
Set Senggugut melegakan dalam masa setengah jam

Keahlian hanya RM 75 atau pun anda boleh membeli produk sebanyak RM 620 keatas dan dapat keahlian percuma. Selain itu harga lagi murah dari yang tertera diatas.  

Berminat dan perlukan konsultasi ekslusif, sila hubungi your trusted distributor: 
SID : Nur Azura @ Aju Atelier 
No Hp : 012-4318211 (whatsApp/sms)
Shaklee Independent Distributor No : 1097462 
 Facebook: https://www.facebook.com/aju.atelier 
Page: https://www.facebook.com/ajusyopz 
Instagram: Aju_Atelier 
Kawasan COD: Shah Alama — Klang — Kg Raja Uda Port Klang — Subang Jaya — Petaling Jaya. 
Kawasan PosLaju: Seluruh Malaysia, Sabah, Sarawak, Brunei dan Indonesia. 

>> Disclaimer- Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

>> Status HALAL : Produk Shaklee untuk pasaran Malaysia telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of Amerika (ISA), badan yang diiktiraf oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge