Hari nie sudah 20hb, maka tinggal lagi 9 hari untuk mereka-mereka yang belum menjadi ahli AjuSyopz Oils yang meminati Essential oils Young Living untuk dapatkan set Premium Starter kits. Bagi first timer yang ingin berjinak-jinak dengan Essential Oils untuk diri sendiri dan keluarga, sangat di alu-alukan untuk membeli Set Premium yang mengandungi 10 jenis Minyak dan setiap 1 botol mengandungi 5ml minyak. Dalam pakej nie ada banyak lagi barang-barang free. Nanti Aju huraikan satu persatu.

Kelebihan membeli Set Premium nie sebabnya, minyak nie semua untuk kegunaan harian dan antara minyak di dalam set nie berharga 300++ hinggit sebotol. Selain itu, pembelian Set Premium nie melayakkan you all menjadi member kepada Young Living and Ajusyopz Oil.

Ok la setakat tue intro Aju. Jom  Aju nak cerita sedikit setiap satu Minyak yang ada dalam set Premium.

Kegunaan dan Manfaat 10 minyak di dalam Set Premium

  1.  Copaiba

    • bantu mengurangkan kesakitan. ianya bertindak sebagai pain killer melegakan kesakit seperti kesakitan denyutan lutut, bengkak dan sebagainya. Cabut gig bergoyang boleh sapu Copaiba selepas injection habis.
    • Copaiba nie boleh di campur dengan syampu untuk kegunaan di rambut. Untuk hilangkan kan kelemumur dan rambut bermasaalah
  2. DiGize

    • bantu mereka yang punyai masalah digestion/ penghadaman dan pembuangan.
    • Sembelit dan Cirit birt serta angin-angin boleh keluar.
    • Bagi mereka yang sembelit, sapu minyak nie diperut mengikut arah jam supaya bowel kita bergerak keluar dengan senang.
    • Dan jika terkena cirit birit, sapun mengikut lawan jam supaya cirit birit berhenti serta merta. Ikut pengalaman Aju, Cirit birit berhenti dalam beberapa second selepas apply di perut. Terus boleh drive pergi ke office.
  3. Lavender

    • ini kesukaan semua orang. Bantu memberi ketenangan, kenyamanan di rumah dan kesenangan untuk tidur. Selain itu boleh dijadikan pelembab dimuka sekiranya muka terlalu kering. Anak – anak yang suka tantrum, calit di baju dan di belakang telinga. Confirm senyap..hihihi..
  4. Frankincense

    • Aju suka sangat Minyak nie. Tak boleh putus minyak nie dirumah. Sentiasa ada stok. Minyak nie dikenali sebagai Raja segala Minyak. Di negara Arab ianya dikenali sebagai AL-Luban. Ada minyak wangi disana Al -Luban. Pie la cari kat Hilton Hotel, depan Masjidil Haram.
    • Minyak nie Aju guna untuk sapu dimuka. Muka jadi cerah dan berseri-seri
    • Bila malam Aju akan diffuse kan satu rumah. Dari azan maghrib sehingga la ke malam sebelum tidur. Ianya dapat memberikan ketenangan dan ketenteraman semasa Solat dan Tadarus.
    • Tetiba rasa takut saja, Aju akan calit dibelakang telinga dan hidu dalam-dalam minyak ini. Rasa takut akan lenyap dengan sendiri nya.
    • Kalu ada anak-anak kecil yang sering di ganggu atau pun sering menangis malam, sapu di baju dan dibelakang telinga serta diffuse dalam bilik baby tidur. InsyaAllah, baby tidur dengan tenang.
  5. Lemon

    • Kalu tengah demam, Aju sapu lemon nie di kepala untuk turunkan suhu panas.
    • Minyak nie Aju guna untuk di buat scrub rahim. Sapu di bahagian perut bawah pusat selepas mandi setiap pagi. Buat semasa datang haid. Semua kotoran di dalam, InsyaAllah keluar
    • banyak lagi kegunaan lemon nie. terlalu banyak untuk di senaraikan.
  6. PanAway

    • Wowww… Minyak untuk sakit lutut, sakit urat, sakit pinggang, tersilap bantal dan sebagainya.
    • first time Aju guna, bila masa Aju jatuh terhempas lutut di lantai semasa tengah mop rumah. Bengkak dan sakit berdenyut untuk jalan dan drive. Setiap 4 jam Aju sapu Panaway campur copaiba campur lavender dan lemongrass. Surut bengkak dalam masa beberapa hari saja. Aju sayang minyak nie. Sebotol minyak nie berharga beratus-ratus ringgit.
  7. Purification

    • Ini time jerebu dan rumah suka buka tingkap dan visitor keluar masuk, kita WAJIB diffuse di dalam rumah untuk bunuh Bakteria yang berlegar di udara.
    • lepas masak dan nak bagi harum rumah dengan singkirkan bau goreng ikan, ayam, diffuse minyak nie. InsyaAllah, mak mertua datang rumah pun takkan bau yang kita baru lepas masak.
  8. Peppermint

    • adorable minyak. Bawak kemana-mana sahaja. mesti ada dalam beg la. Nie minyak kegemaran mama dan adik. Sakit kepala, demam, selsema, sakit perut, gastrik..semua guna minyak nie. Bila sapu rasa dingin yang teramat sangat.
  9. R.C

    • Ada anak kecil, kena ada minyak nie. Batuk sahaja kena sapu minyak nie. Nak keluarkan kahak, sapu minyak nie di spine dan dada.. tepuk-tepuk manja belakang baby. Kahak pasti keluar dan batuk akan lega.
  10. Thieves

    • banyak kegunaan minyak nie. Aju guna minyak nie untuk ketahanan badan, kalu nak demam spau terus di tapak kaki. Pastu minyak paling awesome bila sakit tekak. Sapu di bahagian luar tekak. pasti lega lepas beberapa jam dan beberapa hari mengikut badan.
    • Aju juga buat kumur-kumur mulut. Tak nak bagi mulut berbau bila bercakap dengan orang. Aju selalu jumpa dengan orang bercakap dan berbual mengenai kerja dan bisnes. So tak bagus la kalu nafas dan mulut berbau.
    • Nak gigi putih, campur kan dalam ubat gigi dan gosok. Hilang karat-karat kunung-kuning gigi tue

Nie jer la panjang lebar betapa bestnya mengunakan semua minyak nie. Aju dah guna kesemuanya.

Free Gift lain dalam Set Premium

Terdapat gift lain di dalam set premium nie. antaranya ialah :

  • 1 Diffuser Dew drop
  • 1 eo Lavender 5ml
  • 1 eo Lemon 5ml
  • 1 eo Stress Away 5ml
  • 2 paket minuman buah Ningxia Red
  • 10 eo sample sachet 0.25ml
  • 1 product guide
  • 1 aroma glide roller
  • 10 sample amber bottles 2ml

Harga Set Premium nie ialah RM 756 tidak termasuk postage dan runner penghantaran.

Extra Gift dari Ajusyopz Oils

aju akan berikan 1 naskah buku Mini Reference Guide Oils secara PERCUMA

selain tue Aju nak bagi FREE postage kepada 50 orang pertama yang ORDER set Premium nie.

Limited promosi jer nie. Hanya sampai 29hb Sept, 2ptg sahaja

Bulan 10 tak tahu ada lagi ataupun tidak.

Cara Order

watsapp Aju di talian 012-4318211

atau pun boleh register sendiri dengan klik : SIGN UP

masukkan enroller id and sponsor id : 4025213

Ini jer penerangan Aju. Jangan lupa yukkkk.. SignUp cepat. Dapat kan Premium Starter Kit nie bulan nie jugak untuk grab Free gift dari AjuSyopz oils. Nak mudah whatsapp Aju sahaja.

0 thoughts on “Set Premium buat first timer”

  1. Pingback: Ulangtahun Young Living Ke-3 di Malaysia - AjuSyopz.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge