Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua!

[ office di dalam rumah. tak perlu sewa ]

cabaran adikku Siti Rabiah Adnan (sideline ku yang paling gorgeous) ku sahut utk dikongsi..

Sempena #tsunamishaklee saya akan kongsi sedikit intisari kehidupan saya berbisnes dari rumah dgn kawan2 di FB saya. Hari ni saya nak kongsi gambar SOHO saya.

SOHO ini ialah Small Office Home Office…

soho

SOHO saya merangkap bilik solat saya. Tak ada la besar mana. Disini la aktiviti shaklee saya bermula dengan menulis blog, menulis di fb dan istagram atau pun kadang-kadang terselit kerja opis dan kerja secretary jmb apartment. Saya akan habiskan masa disini untuk buat iklan serta training online. Coaching anak-anak jugak disini. Dalam bilik nie juga la jika saya buntu, saya akan solat sunat dan berzikir untuk beri saya ilham dan ketenangan.

Aktiviti saya akan bermula pukul 9pm selepas Buletin Utama. Ini lah rutin saya.

Di SOHO nie la saya kadang-kadang jadikan tempat buat facial untuk kawan – kawan

Kawan-kawan ku jom kongsi SOHO u olls sekadar suka-suka..

frenz bermotor besar : Mawar Melati
frenz kental nie : Zam Zarina
frenz keja satu tempat dulu : Zatul Hasanah

kongsi-kongsi la SOHO terindah korang, samaada digunakan sebagai medan berbisnes or medan menyiapkan kerja opis..

[ selamat berkongsi ]

Salam Sayang

aju azura

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge