Anti Penuaan

Home » Anti Penuaan

Kerosakan DNA membuat seseorang itu kelihatan Tua serta Nutrisi tidak dapat menyerap kedalam Tubuh

Salam sayang buat semua pembaca blog [email protected] Penuaan sebelum waktunya amat menakutkan bagi semua kaum wanita dan juga lelaki. Bila usia mencecah 30-an pelbagai penyakit akan datang jika tidak dijaga. Oleh itu perasaan untuk mula membeli pelbagai vitamin dan makanan tambahan dilakukan demi untuk mengubah keadaan tubuh. Di dalam entri ini, Aju akan menceritakan mengenai …

Kerosakan DNA membuat seseorang itu kelihatan Tua serta Nutrisi tidak dapat menyerap kedalam Tubuh Read More »

Wajah berseri tanpa mekap

Ramai wanita dan lelaki inginkan muka cantik berseri-seri. Lumrah manusia bila bangun saja dari tidur mesti tengok cermin. Betul tak? Hahaha.. Mula la kita belek-belek muka, kira jerawat, kira jeragat, kat mana blackhead, kenapa kulit muka kusam saja… hmmmm. Jangan sedih sangat bila tengok cermin ada semua nie. Nak tau amacam nak kulit cerah berseri …

Wajah berseri tanpa mekap Read More »

Kehebatan dan kelebihan VIVIX

Keajaiban supplement VIVIX SALAM RAMADHAN SEMUA.. Alhamdullilah hari nie dah 2 hari kita berpuasa. Sempena ramadhan nie saya nk citer skit tentang kelebihan Supplement VIVIX.  Vivix nie tersangat-sangat bagus untuk mengubati penyakit dalam badan kita. Tahukah anda, penyakit dalam badan kita berpunca dari ketidakstabilan dan kerosakan DNA dalam badan?  Di pasaran sekarang nie banyak sgt …

Kehebatan dan kelebihan VIVIX Read More »

Kolagen badan hilang setiap hari sebanyak 1,000mg.

SHAKLEE Collagen Powder Supplement Kolagen terunggul ini mengandungi 4,000mg Kolagen RSS ( Sisik Ikan Merah) proprietari, sejenis kolagen tulin dan bermutu tinggi yand diekstrak dari Sisik Ikan Merah. Kolagen ini adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton ( berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis …

Kolagen badan hilang setiap hari sebanyak 1,000mg. Read More »

Kulit Muka bersih berseri

Tahukah anda sekarang nie ramai wanita dan lelaki terlalu obses dengan kecantikan muka. Ramai yang sanggup menghabiskan beribu-ribu ringgit untuk gie buat facial muka. Guna bahan-bahan kimia di muka. Walaupun cepat reaksi nya tp tahu kan anda berapa byk bhn kimia telah masuk ke dlm muka anda dan myerap ke dlm salur darah? So, berhenti …

Kulit Muka bersih berseri Read More »

Tonic Ajaib VIVIX SHAKLEE

Vivix Shaklee ialah tonic kesihatan yang telah mendapat penghargaan tertinggi dari Book of Records untuk Super Excellent Brand. Ianya telah menjalani ujian klinikal keatas ramuan utama Vivix. Diperbuat dari alam semulajadi antaranya Anggur Muscadine iaitu anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ianya menyediakan banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang …

Tonic Ajaib VIVIX SHAKLEE Read More »

Takut Jadi Tua bersama VIVIX

Oh tidak! Umur semakin hari semakin tua. Kulit muka pun semakin hari semakin menampakkan garis2 halus.. Ooohhhh NO! Tapi sekarang tidak perlu risau lagi. Dah ada produk Anti Penuaan VIVIX.. Vivix merupakan supplemen anti penuaan terbaik didunia yg dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh SHAKLEE, Syarikat No 1 supplement makanan di Amerika.  Shaklee mperkenalkan vivix produk …

Takut Jadi Tua bersama VIVIX Read More »

ABOUT

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Sed porttitor lectus nibh.

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | [email protected] [email protected]

× Whatsapp AjuSyopz.com
Scroll to Top