Produk Kecantikan NutriWhite

Home » Produk Kecantikan NutriWhite

Kosmetik mengandungi Parabens merbahaya

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera semua! Masih tertanya-tanya, apa itu Parabens.. Pergi sana sini, semua kata jangan guna kosmetik dan penjagaan muka yang ada Parabens.. Jom baca sikit apa itu Paraben. Apa itu Parabens? Menurut kajian, Parabens nie digunakan di dalam produk kosmetik untuk cegah ianya menjadi bakteria. Ianya telah digunakan sejak zaman 1950an. Sebanyak 85% …

Kosmetik mengandungi Parabens merbahaya Read More »

16 Bahan Botani dalam NutriWhite

Assalammualaikum. Ada sesiapa yang sedang mencari produk penjagaan muka  yang tiada bahan kimia? Rasa-rasa ada tak produk nie… Jawapannya ialah ADA….. Produk  yang  saya maksudkan ialah produk NutriWhite keluaran Shaklee. NutriWhite telah  dicipta oleh saintis- saintis dan pakar penjagaan kulit muka daripada Jepun dan Amerika Syarikat…Mereka ini mengambil masa selama 3 tahun untuk menciptakan nya.. …

16 Bahan Botani dalam NutriWhite Read More »

Muka cerah dan segar selama 24 jam

Assalammualaikum. Korang mempunyai masalah jerawat, jeragat, whitehead dan muka suami kasar. NutriWhite membantu anda dengan masalah anda. Terlaris di AJUSYOPZ.com ——————————- ? segarkan kulit selama 24jam ? kurangkan garis halus dan kedutan ? kurangkan pigmentasi kulit ? kurangkan lingkaran gelap ? hapuskan jerawat dan jeragat ? cerahkan kulit ———————————- 3 set asas NW ? Pencuci …

Muka cerah dan segar selama 24 jam Read More »

Jerawat hilang dan muka suami bersih

Assalammualaikum. Semakin hari semakin ramai yang mengenali NutriWhite (NW). Ramai yang telah jatuh cinta dengan NW. Tak kira lah lelaki mahupun wanita. NutriiWhite nie bukan hanya focus untuk kaum wanita sahaja. Ianya unisex buat semua. Yang pasti NW nie berkualiti, hebat, kandungan tidak aka merosakkan kulit muka atau pun membuatkan muka mengelupas. NutriWhite set asas …

Jerawat hilang dan muka suami bersih Read More »

10 Testimoni NutriWhite mencantikkan kulit wajah

Assalammualaikum. Hari nie Aju nak share testimoni pengguna Nutriwhite basic set yang mengandungi: 1. Pencuci Muka – Gentle Deep Foaming Cleanser 2. Toner Muka- Soothing Radiance Whitening Softener 3. Pelembab cum Sunblock – Ultimate Protection Whitening Lotion Jom tengok perubahan mereka nie.. 1. Jerawat dan tiada kulit kering mengelupas             …

10 Testimoni NutriWhite mencantikkan kulit wajah Read More »

Kulit Berseri dengan NutriWhite Shaklee

Wanita dan Kecantikan Lumrah wanita untuk kelihatan cantik.. Betul tak? hehehe.. Cantik sangat konservatif dan sukar dinilai. Setiap orang mempunyai pandangan tersendiri tentang cantik. Ada yang mengatakan cantik agama, cantik budi bahasa dan juga cantik dari segi rupa paras. Yang paling susah hendak dijaga ialah cantik rupa paras. Bila umur meningkat, paras rupa semakin berkurangan. …

Kulit Berseri dengan NutriWhite Shaklee Read More »

ABOUT

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Sed porttitor lectus nibh.

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | [email protected] [email protected]

× Whatsapp AjuSyopz.com
Scroll to Top