Kenapa perlu Join Essential Rewards Program nie?

Baca nie dulu. Nanti you all faham.

Siapa yang perlu JOIN Essential Rewards Program (ER) nie.

  1. mereka yang mahukan rewards point dan boleh konsisten belian setiap bulan sebanyak 100pv
  2. mereka yang mahukan side income dan rajin promote kepada kawan-kawan, sedara mara dan prospeks

Cara untuk JOIN Essential Rewards Program (ER)

  1. Menjadi Ahli Young Living dengan belian Starter Kits 
  2. Aktif kan Akaun dengan belian 100pv (anggaran sebanyak RM 500+). Belian 100pv perlu konsisten setiap bulan. Belian untuk diri sendiri pun cukup 100pv.

Kelebihan Essential Rewards Programs (ER)

1.Kumpul Rewards program points.

Point ini dapat ditukarkan dengan semua produk Young Living. ianya dipanggil redemption. Macam kita beli belah di Aeon Big. Beli barang dan kumpul point. lepas tue tukar dengan barang.

  • Rewards points ini diberikan berdasarkan berapa bulan you berada dan konsisten dengan YL
    • Bulan 1 – ke 3 : dapat 10 %. Bermakna you akan dapat 10 point bagi 100pv belian.
    • Bulan ke 4 – ke 24 : dapat 20. Bermakna you akan dapat 20 point bagi 100pv belian
    • Bulan ke 25 ke atas : dapat 25%. Bermakna you akan dapat 25 point bagi 100pn belian.

2. Loyalty Rewards dari YL.

  • Loyalty progran di berikan pada mereka yang Setia membeli setiap bulan sebnayak 100pv tanpa skip. Hadiah yang akan diberikan kepada Ahli ialah :
    • Bulan ke 3 : dapat Orange oil
    • Bulan ke 6 : dapat Aroma Ease
    • Bulan ke 9 : dapat R.C
    • Bulan ke 12 : dapat Loyalty Blend
    • Bulan ke 24 : dapat Special gift from YL

3. Bayaran Komisyen

Bila you all membesarkan organisasi di bawah empayar you all, you akan diberikan komisyen.

Komisyen dibayar mengikut layer iaitu 8%, 5% dan 4%. Contoh nya dibawa you ada 2 layer iaitu layer 1 (direct bawah you) dan layer 2 (dibawah layer 1). Contoh nya : A  ialah  layer 1 dan membuat belian sebanyak 300pv, maka komisyen yang akan you dapat ialah RM 100.80. Jika B ialah layer 2 kepada A, dan membuat belian 300pv maka A akan dapat RM 100.80 dan you akan dapat RM 63.

Paham? Tak paham watsapp Aju.

4. Join Elite Express di mana banyak hadiah ditawarkan

Contoh Elite Express ialah E2 iaitu Executive in 2 months. Maknanya anda naik Senior Star selama 2 bulan dan bulan ke 2 naik Executive dengan 4000 ogv. You akan dapat hadiah seperti 2000 Express reward point dan 100 Essential rewards point. Point nie dapat bantu anda untuk maintain ranking Executive dan naik ranking sebagai Silver.

Banyak lagi Elite Express. Nak tahu lebih lanjut, boleh watsapp Aju.

5. Dapat pergi visit Ladang- Ladang YL (untuk ranking Silver ke atas)

Mereka yang mencapai ranking Silver dapat menikmati percutian pertama melihat Ladang YL di Salt Lake City di Utah, US. Disini la bermulanyan ladang YL sendiri dan kemudiannya berkembang keserata dunia yang mempunyai sumber tumbuhan yang terbaik untuk diekstrak minyak pati nya.

6. Dapat join Sales Rewards (promosi untuk Ahli) setiap bulan.

Setiap bulan YL ada tawaran kan Sales rewards, dimana belian  berjumlah 250pv, 450pv akan dapat FREE Essential Oils. Dan sesiapa yang membuat belian 190pv dari 1 – 19hb setiap bulan akan dapat Essential Oils Free jugak.

Harga setiap Free Essential Oils berjumlah RM 1000++. Untung kan?

Rugi sesiapa yang tak ambil peluang ini untuk dapatkan side income dan juga bila guna sendiri, wajib ER kan akaun. Banyak faedah nya, sebab kita tak tahu esok lusa, kawan-kawan kita pun nak join membeli. Bila kawan join, kita besarkan empayar kita. Kumpul la komisyen banyak-banyak.

Dah paham kenapa Aju suruh you all yang AHli dan bakal AHLI nie join dan konsisten dengan Essential Rewards program nie?

Apa – apa saja info yang you all mahukan, boleh la watsapp Aju 012-4318211

Kedai Online AjuSyopz.com sentiasa dibuka.